Foto: Profimedia

IZNENADIO

GODINU DANA NIJE OKUSIO NI KAP ALKOHOLA, A SADA JE DONEO JOŠ JEDNU ODLUKU: Holivudski zavodnik instalirao aplikaciju ZA UPOZNAVANJE, spreman je da se ZALJUBI! (FOTO)

Pop kultura

Glumac Ben Aflek, pridružio se milionima drugih koji ljubav traže na internetu, pa je napravio profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje.

Radi se o aplikaciji koja spaja poznate osobe. Naime, aplikacija postoji još od 2016. godine, a jedna od prvih osoba koja je progovorila o ovom načinu upoznavanja je glumica Ajmi Šumer, koja je aplikaciju preporučila pevačici Demi Lovato.

foto: Profimedia

- Otišla sam na nekoliko sastanaka i dobro su prošli. Postala sam jako dobra prijateljica s nekim ljudima koje sam tamo upoznala - ispričala je Lovato za strane medije.

Ben aflek je takođe nakon nekoliko ljubavnih brodoloma odlučio da srreću pronađe na internetu.

- Čini se da želi pravu partnerku i ne želi da izlazi sa slavnom osobom. Voli privatnost i trenutno je u dobrom stanju - rekao je izvor za Page Six.

- Ima svoju decu i usmeren je na posao, ali spreman da se ponovo zaljubi -napominje nepoznat izvor.

Pre nekoliko nedelja Aflk je viđen na sastanku s nepoznatom brinetom u Bel-Air hotelu.

- Činilo se nevino, poput prvog dejta. Bio je u dobrom raspoloženju i izgledali su zainteresovano jedno za drugog. Nije bilo nikakvog otvorenog razmenjivanja nežnosti. Oni su večerali - rekao je tajni izvor.

U poslednje vreme glumac se često druži s Lauren Pauel Džobs, udovicom slavnog osnivača brenda Apple - Stiva Džobsa. Aflek je viđen kako provodi vrieme s njom u jednom restoranu u Los Anđelesu, ali izvori bliski tvrde da su oni samo prijatelji.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia