ALKOHOL JE KRIV ZA NJEGOV SUNOVRAT: Već godinu dana nije okusio NI KAP, a ovako Ben Aflek izgleda danas (FOTO)
Foto: Profimedia

GODIŠNJICA USPEŠNE BORBE

ALKOHOL JE KRIV ZA NJEGOV SUNOVRAT: Već godinu dana nije okusio NI KAP, a ovako Ben Aflek izgleda danas (FOTO)

Pop kultura -

Slavni oskarovac Ben Aflek nedavno je proslavio godinu dana bez alkohola, zavisnosti s kojom se dugo bori.

Glumac je okrenuo novu stranicu u svom životu i odlučio da se fokusira na provođenje kvalitetnog vremena s decom, 13- godišnjom ćerkom Vajolet, 10- godišnjom Serafinom i sedmogodišnjim sinom Semjuelom iz veze s bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner.

- Ben se sjajno opravio i nastoji da bude najbolji otac i prijatelj - izjavio je za magazin US Weekly izvor blizak glumcu.

Iako su se rastali 2015, a zvanično razveli prošle godine, bivša supruga Dženifer Garner bila mu je najveća podrška u lečenju od alkohola i sada se par trudi da zajednički odgajanju svoje troje dece.

foto: Profimedia

Na kliniku za odvikavanje Ben se prijavio u avgustu prošle godine nakon intervencije bivše supruge i lekara. Tokom boravka u ustanovi, Ben je uspešno prošao 40-dnevni program za zavisnike od alkohola.

foto: Profimedia

- Podršku koju sam dobio od porodice, kolega i obožavalaca znači mi više nego što mogu da izrazim rečima. Ona mi je dala snagu da o svojoj bolesti govorim otvoreno. Borba s bilo kojom zavisnošću je doživotna i teška. Zbog toga, čovek nikada ne prestaje s lečenjem. To je puna obaveza i borim se za sebe i svoju porodicu - napisao je Ben na Instagramu u oktobru prošle godine.

Kurir.rs / Tportal.hr / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja