Foto: Damir Dervišagić

ponosna

RAŽNATOVIĆI OPET SLAVE! Ceca zbog sina ne skida osmeh sa lica!

Stars

Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je ponosna na to što je njen naslednik Veljko diplomirao na Fakultetu za menadžment i ekonomiju u Banjaluci. Ona je, navodi se, odmah podelila lepe vesti s javnošću, a u porodičnoj kući zasigurno se organizuje još jedno slavlje ovim povodom.

"Veljko i Bogdana su trenutno u Banjaluci, on je juče branio diplomski rad i moram da kažem da sam jako ponosna", ispričala je pevačica.

foto: Sonja Spasić

Takođe, ona se na kratko osvrnula i na svadbu decenije, koja se nedavno desila, pa je otkrila kakva je atmosfera u kući.

"Lepo je, super se slažemo, sumiramo utiske. Bila je prelepa svadba", ispričala je pevačica pa otkrila i koliko joj znači što će se Veljkov sin zvati kao njen pokojni suprug, Željko, kao i to da li je uticala na izbor.

"Nisam uticala, niti se iko mešao u izbor imena kada su moja deca bila u pitanju, samo suprug i ja. Potpuno je prirodno da njih dvoje odluče. Meni je najbitnije da je dete živo i zdravo, ali je jako lepo da se dete zove po svom dedi, zašto da ne? I Veljko je dobio ime po Željkovom ocu", zaključila je Ceca.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Damir Dervišagić