Foto: Kurir/M.S.

užas

IZBODEN DEČAK (13) U ŠKOLSKOM DVORIŠTU U NIŠU: Posvađali se, a onda mu je zario nož u rame FOTO

Crna Hronika
> 13:05h

Vršnjačko nasilje sve se češće beleži u Nišu, a jedan od primera je sinoćni okršaj dvojice dečaka oko 20.30 sati u Osnobvnoj školi "Kole Rašić" u ovom gradu gde je jedan tinejdžer (13) zadobio povredu ramena nakon što ga je poznanik nožem ubo u rame.

foto: Kurir/M.S.

Dete je dobro i smešteno je na Dečiju kliniku u Nišu, a kako nezvanično saznajemo tome je prethodila svađa i tuča dvojice momaka.

- Mnoga deca iz kraja se okupljaju u tom školskom dvorištu. leti svake večeri, a sada kada je zima ponekada. Čuje se prepirka svake druge večeri, ali se nikada ovakav incident nije dogodio - pričaju nam komšije koje stanuju s druge strane škole gde se svađa dogodila.

foto: Kurir/M.S.

U Kliničkom centru su nam rekli da je dečak dobro, da mu je sanirana rana i da će uskoro da bude pušten kući.

Kako nezvanično sazhnajemo grupa koja se nalazila na mestu incidenta kao i maloletni dečak koji je ubo druga su identifikovani i ispitani.

foto: Kurir/M.S.

- Dalji postupak vodi Više javno tužilaštvo tako da će oni ispitati slučaj i odrediti eventualno neku kaznenu meru, rečeno nam je u policiji.

Pretprošle noći, 27. decembra se u drugoj školi u opštini Crvbeni krst dogodila tuča takođe u večernjim časovima, ali bez težih posledica.

(Kurir.rs/M.S.)