Foto: Instagram

AU!

KIM KARDAŠIJAN OPTUŽILI DA SU JOJ DECA GLADNA! Ona pokazala FRIŽIDER, pa im ZAPUŠILA USTA! Neko nema toliku KUĆU (VIDEO)

Pop kultura

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, nedavno je objavila fotografiju na društvenim mrežama, kako bi izreklamirala svoju kolekciju donjeg veša. Ipak, i pored bujnih oblina, mnogima je nešto drugo zapalo za oko.

Naime, Kim se za potrebe reklame fotografisala ispred svog frižidera u porodičnom domu, u kojem je bilo tek nekoliko flaša mleka. U frižideru pored njega bile su uglavnom boce vina.

foto: Profimedia

Tim povodom, nastala je bura u američkim medijima, koji su odmah objavili tekstove s naslovima poput "Jel ti živiš od vazduha"?

Kim je sada odlučila da odgovori na medijske napise s nekoliko videa u kojima daje mini-turneju svoje kuhinje i otkriva na koliko mesta u kući čuva namirnice. 'Razgledanje', koje je, kaže, započela kao odgovor na apsurdne natpise, počinje u njenom velikom špajzu punom hrane u teglama. Takođe, otkrila je da su se ona i njen suprug Kanje Vest rešili svih plastičnih posuda.

foto: Profimedia

Nakon toga, Kim je pokazala aparat za smrznuti jogurt, a onda i frižider veličine ormara u koji se ulazi. Ona je rekla da je pun 'svežih organskih proizvoda', a većina njih uzgajena je, kako kaže Kim, u njenom dvorištu.

foto: Profimedia

Takođe, objasnila je da je trenutno na biljnoj dijeti kako bi obuzdala psorijazu od koje boluje, a pokazala je i kakvu je večeru isplanirala za porodicu toga dana - veganske takose.

foto: Profimedia

Posle večere pokazala je još dva frižidera i zamrzivača i na taj način odgovorila 'hejterima' koji su nakon pomenutih fotografija tvrdili da njeno četvoro dece gladuje.

Kurir.rs/Foto: Profimedia