Foto: Ana Paunković, Privatna Arhiva

oplela

ŽAO MI JE ŠTO ĆERKA OVE RASPALE KRMAČE DOŽIVLJAVA NERVNE SLOMOVE! Mitrova Kulićki baš nije ostala dužna! Napravila LOM!

Rijaliti

Marija Kulić nije štedela reči kad je u okviru "Amnezije" oplela po Dragani Mitar, a ujedno i o ćerki Miljani, kada su je upitali da li je moguće da može da je pljuje preko stola pa onda da posmatra kako doživljava nervne slomove, a sve zbog novca.

"Zašto se onda buniš kada te nazivaju materijalistom?" glasilo je pitanje.

"Sve ono što bih uradila kod kuće, to sam uradila i ovde. To je moje ophođenje prema njoj, kako bih joj pokazala da to ne treba da radi. Ja svoju ćerku komentarišem isto kao i ostale k*rve... Kao tu k*rvetinu najviše. Apsolutno mi je jasno šta hoće da postigne. Ona hoće da mene omalovažava. Neka ona gleda svoje j*bače, švalere (Dragana Mitar) Neka razmišlja kako se predstavalja kao majka i žena, a meni je moje majčinstvo najbitnije. Uvek ću raditi kako mislim da treba. Volela bih da Miljana popravi svoje ponašanje za 40-50 odsto", sevala je Kulićka i ne računajući da će Mitrova ući u studio i žestoko joj odbrusiti.

foto: Printscreen

"Samo da kažem za ovu raspalu krmaču - meni je žao što njena ćerka doživljava nervne slomove zbog nje. Verovatno će ostatak života provesti u bolnici, pošto je ona doktor za uništavanje nervnog sistema svoje dece. Ne mora ona da brine o mojim j*bačima. Pustila je svog supruga niz vodu. Ona je veoma loša majka", rekla je Dragana.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković, Privatna arhiva