Foto: Printskrin

Otkazano zbog pandemije korona virusa

FANOVI PESME ZA EVROVIZIJU IMAJU JEDNO PITANJE POSLE OTKAZIVANJA! Evo šta ih najviše zanima i kakva je odluka EVROSONGA

Pop kultura

Evrovizija je zbog pandemije korona virusa koja je zahvatila ceo svet otkazana, a fanovi širok sveta su odmah počeli da se raspituju kako će i kada da se održi festival pesme.

Zbog ove odluke fanovi Evrovizije su zbunjeni, te postavljaju pitanja neprestano, a neka od njih su: "Da li će isti učesnici učestvivati na sledećoj Evroviziji?! ,"Da li će takmičari biti isti?", "Toliko sam čekala ovu godinu", pislali si razočarani ljudi, a bilo je i onih koji su razumeli ovaj postupak: "Jeste tužno, ali je razmljiva odluka u ovom momentu".

Ipak, kako je navedeno u saopštenju, u ovom slučaju izvođači koji su trebali da nastupaju na ovogodišnjoj Evroviziji biće navodno pozvani i sledeće godine, ali zbog pravila takmičenja neće moći da nastupe sa istom pesmom. Doduše, to je tek jedan od scenarija kako ovu situaciju rešiti, a pregovori će tek uslediti.

- Još je prerano i nismo definisali to pitanje, ali voleli bismo svakako da ugostimo Evroviziju u Roterdamu sledeće godine i radimo na tome - objavili su u svom saopštenju iz Holandije razočarani što je sve propalo.

Kurir.rs