Najnovije vesti

NADAMO SE ŠTO BRŽEM ZAVRŠETKU OVE AGONIJE! Oglasile se Hurricane posle otkazivanja Evrosonka zbog KORONE
Foto: Ana Paunković

Otkazan evrosong

NADAMO SE ŠTO BRŽEM ZAVRŠETKU OVE AGONIJE! Oglasile se Hurricane posle otkazivanja Evrosonka zbog KORONE

Pop kultura

Devojke iz grupe Hurricane - Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić  kažu da su tužne zbog otkazivanja muzičkog takmičenja, ali i zbog cele situacije koja je zadesila svet usled pandemije korona virusa.

- Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja Evrovizije, ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava ali poštujući odluke vlade Republike Srbije stali smo sa pripremama, a sad smo dobili i zvaničnu informaciju da je Evrovizija otkazana - kažu nam devojke.

- Mi tu ništa ne možemo, sem da ispoštujemo. Naravno da smo razočarane, ne samo zbog otkazivanja Evrovizije već zbog celokupne situacije koja nas je zadesila. Nadamo se što bržem završetku ove agonije - poručuju Ivana, Ksenija i Sanja.

Podsetimo, danas je, u sredu 18. marta, na zvaničnom sajtu Evrovizije saopšteno da se takmičenje otkazuje, usled pandemije korona virusa.

- Sa velikom tugom moramo da objavimo da je izbor za pesmu Evrovizije 2020 u Roterdamu otkazan - piše na zvaničnom sajtu.

- Molimo vas za strpljenje usled ove odluke, a nove vesti očekujte u narednim danima i nedeljama. Za to vreme, odali bismo počast celokupnom timu u Holandiji, kao i 41 članu, koji su naporno radili na planiranju ovogodišnjeg događaja - piše na zvaničnom sajtu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/Telegraf 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...