Foto: Profimedia

drama

KARDAŠIJANKA ŽESTOKO NAPALA PEVAČICU! A ona joj nije ostala dužna: JEDNOM rečenicom je ućutkala kao NIKO NIKAD!

Pop kultura

Fanovi Tejlor Svift odlepili su kada su videli da je njihovu ljubimicu Kim Kardašijan prozvala lažovom. To je uradila zbog izvesnog razgovora u kom njen suprug traži dozvolu da je nazove ku*kom u jednoj svojoj pesmi, a koju ona navodno nikada nije dala.

Haos traje već godinama, a Kardašijanovi su bili uporni u svome sve dok se nije pojavio audio zapis telefonskog razgovora i na kom se pevačicina dozvola zapravo i ne čuje. Tviter sada pokušava da spase profil rijaliti zvezde od pobesnelih fanova, koji pokušavaju da je "izbrišu" jer je pričala loše o njihovoj Tejlor.

U osvanulom snimku, naime, Kanje Vest od Tejlor traži samo dozvolu da izbaci pesmu na njen Tviter profilu, ali nikakvu pogrdnu reč nije ni spomenuo.

Nakon brojnih Tvitova u kojima Kim pokušava da opravda kako sebe, pa tako i svog supruga, oglasila se i Tejlor, pa poručila:

"Umesto da odgovorim onima koji me pitaju kako se osećam povodom snimka koji je u celosti procurio u javnost i koji je dokazao da sam sve vreme govorila istinu (da je u pitanju razgovor koji je ilegalno snimljen, koji je ranije montiran i kojim se manipulisalo da bi mene, moju porodicu i fanove bacili u pakao u kom se nalazimo već četiri godine zbog ove situacije), ja ću ukazati na nešto što je veoma bitno u trenutku pandemije korona virusa", bile su njene reči nakon kojih je spomenula jednu organizaciju, pa tako i "zapušila usta" starleti i reperu.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia