KIM KARDAŠIJAN OPTUŽILI DA SU JOJ DECA GLADNA! Ona pokazala FRIŽIDER, pa im ZAPUŠILA USTA! Neko nema toliku KUĆU (VIDEO)
Foto: Instagram

AU!

KIM KARDAŠIJAN OPTUŽILI DA SU JOJ DECA GLADNA! Ona pokazala FRIŽIDER, pa im ZAPUŠILA USTA! Neko nema toliku KUĆU (VIDEO)

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, nedavno je objavila fotografiju na društvenim mrežama, kako bi izreklamirala svoju kolekciju donjeg veša. Ipak, i pored bujnih oblina, mnogima je nešto drugo zapalo za oko.

Naime, Kim se za potrebe reklame fotografisala ispred svog frižidera u porodičnom domu, u kojem je bilo tek nekoliko flaša mleka. U frižideru pored njega bile su uglavnom boce vina.

foto: Profimedia

Tim povodom, nastala je bura u američkim medijima, koji su odmah objavili tekstove s naslovima poput "Jel ti živiš od vazduha"?

Kim je sada odlučila da odgovori na medijske napise s nekoliko videa u kojima daje mini-turneju svoje kuhinje i otkriva na koliko mesta u kući čuva namirnice. 'Razgledanje', koje je, kaže, započela kao odgovor na apsurdne natpise, počinje u njenom velikom špajzu punom hrane u teglama. Takođe, otkrila je da su se ona i njen suprug Kanje Vest rešili svih plastičnih posuda.

foto: Profimedia

Nakon toga, Kim je pokazala aparat za smrznuti jogurt, a onda i frižider veličine ormara u koji se ulazi. Ona je rekla da je pun 'svežih organskih proizvoda', a većina njih uzgajena je, kako kaže Kim, u njenom dvorištu.

foto: Profimedia

Takođe, objasnila je da je trenutno na biljnoj dijeti kako bi obuzdala psorijazu od koje boluje, a pokazala je i kakvu je večeru isplanirala za porodicu toga dana - veganske takose.

foto: Profimedia

Posle večere pokazala je još dva frižidera i zamrzivača i na taj način odgovorila 'hejterima' koji su nakon pomenutih fotografija tvrdili da njeno četvoro dece gladuje.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track