Foto: Damir Dervišagić

opa

ANA OSTAVILA IMUĆNOG ARAPINA ZBOG DAVIDA? Drugarica je raskrinkala: On je njoj i DŽEPARAC davao, a ona ni da ga SPOMENE!

Rijaliti

Izvesna nekadašnja prijateljica Ane Korać otkrila je niz pikanterija iz privatnog života vrele zadrugarke, napominjući da je ona neko ko nikada nije uzimao novac za s*ks, već da se uvek jednostavno zaljubljivala u moćne muškarce koji bi joj rado ostvarivali sve želje.

"Ana nikad nije uzimala pare za se*s. Ona je uvek birala moćne muškarce u koje se zaljubljivala, a oni su imali novca da ispune sve njene želje, jer su je obožavali. Takav je slučaj bio i sa Mahmutom iz Dubaija kog je upoznala pre tri godine u Turskoj", počela je ona, prenose mediji pisanje Stara: "Njega je mnogo volela, kao i on nju. Mahmut ima mnogo para i pravi je milioner", istakla je izvesna prijateljica, te objasnila kako Mahmutov otac ima naftne bušotine po Emiratima, te eto odakle mu silno bogatstvo.

"On je tada imao 32 godine i čak se šalio kako hoće da ženi Anu, ali da mu vera to ne dozvoljava. Pošto ona u to doba nije mogla da dobije vizu za Emirate, viđali su se u Istanbulu skoro svakog meseca. On joj je slao pare za avio-kartu i džeparac, a onda bi provodili po nekoliko dana u najskupljim hotelima u Istanbulu", nastavlja, navodi se, ona.

"Kada su bili odvojeni, redovno su imali se*s preko video-poziva, pa tako ja imam fotografije koje je Ana slikala kako bi se posle hvalila kako je Mahmut zgodan i obdaren. I ja sam ga lično upoznala kada smo išle u Istanbul, i sada se povremeno čujemo. Znam da je Ana raskinula sa njim kada je počela vezu sa Davidom Dragojevićem, ali mi je on rekao da se i dalje čuju s vremena na vreme", dodala je Anina nekadašnja prijateljica, koja je otkrila kako je želeo da joj se pridruži u Rimu na jednom putovanju, ali Koraćeva to nije dozvolila jer voli drugoga - Davida.

On je to, navodno, ispoštovao.

"Čisto sumnjam da je to ispričala Davidu jer je od njega sakrila i da je Arapin zove. Ona je takva, tačno zna šta sme, a šta ne sme da kaže svojim partnerima. Zato je obožavaju svi dok posle ne saznaju istinu", zaintrigirala je na samom kraju drugarica ove zadrugarke.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Star/Foto: Damir Dervišagić