Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

HAOS

AKO NIJE BILA S NJIM, MORA DA JE GLEDALA ĆERKU DOK IMAJU INTIMNE ODONSE? Bivša zaova žestoko oplela, Anabela joj se GADI

Rijaliti

Nađi Đogani strašno je zasmetalo što je Anabela Atijas rekla da Marko Miljković "ima smoki u gaćama". Ona ju je zbog toga nazvala monstrumom pa istakla koliko joj je gadno što se tako izrazila, a kako domaći mediji prenose pisanje Sveta, posumnjala je i u to kako je uopšte svesna tako neke informacije.

"Anabela je monstrum. Gadno mi je kako govori da je Marku smoki u gaćama. Kako ona zna da on ima smoki ako nije bila sa njim i nije videla njegov polni organ? Ili ako nije gledala njegov i Lunin intimni odnos?" zapitala se Nađa, ali nije se tu zaustavila.

"To je bolesno. Ona je željna slave i popularnosti i opsednuta je Markom. Rekla je da će izlečiti kada iznese sve što joj je na duši, iznela je i šta sad? I dalje nije ostavila Lunu i Marka na miru", dodala je Đoganijeva.

"Pritom je njen Andrej istih godina kao Marko, a i sličnog ponašanja. Anabela je uvek volela mlađe i gledala samo sebe", tvrdi Nađa.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kurir.rs, M.G/Svet/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen