Oplela po zetu

Divna Karleuša: Duško je švalerčina!

Mama JK izjavila da je Tošić „švaleraj neviđeni“ i da joj se dopadaju reči vidovnjaka da će se njena ćerka udati za bogatog Amerikanca

Stars
> 00:00h

Proricanje sudbine. Divna Karleuša, Jelenina majka, u rijalitiju „Akademija debelih“ na Pinku svog zeta Duška Tošića nazvala je švalerom i poželela da se ostvari prognoza vidovnjaka po kojoj će se JK udati za bogatog Amerikanca! A sve je krenulo kad je Zorica Marković tokom večeri pozvala Divnu da joj kaže šta joj je prorok ispričao o budućnosti pop zvezde.

Po njenoj priči, Jelena i Duško će otići u Ameriku i tamo će pevačica upoznati bogatog i poznatog Amerikanca. Smuvaće se i rodiće mu ćerku! - Jelena? - prvo je uz smeh pitala Divna, a onda dodala: - Duško, pa to je to. Zato ga i ne interesuje, ćuti i krije se na sve strane! Zorica je zatim prokomentarisala da može da se desi da to bude razlog njihovog razvoda. Naglasila je da je taj vidovnjak nepogrešiv i da je ona morala to sve da joj ispriča, s čim se ova složila. A onda je usledila neočekivana Divnina konstatacija: - Duško, švaleraj neviđeni! - naglasila je Karleušina majka za svog zeta i dodala da želi samo da joj je ćerka živa i zdrava i da joj se deo o bogatom Amerikancu naročito dopada. Inače, Duško i Jelena imaju dve ćerke i u braku su od 2008. godine. M. B.