Foto: Damir Dervišagić

konkretno

SVE JE REKAO U 3 REČI! Lepi Mića dobio je lepu priliku, a tek što ju je iskoristio! SAMO ZA JEDNU ŽENU!

Rijaliti

Kada su zadrugari dobili priliku da napišu pismo svojim najmilijima, Lepi Mića svojoj supruzi obratio se u tri reči i na taj način joj rekao sve. Naime, on joj je velikim slovima izjavio ljubav, pa tako pokazao i svoju nežniju stranu.

"Snežana, volim te", bilo je sve što je pevač napisao, ne gubeći vreme na bilo šta drugo.

Podsetimo, Mića je svojevremeno u Beloj kući "Zadruge" osvojio titulu najveće muškarčine i to upravo govoreći o svojoj dragoj, koju inače javno i ne spominje mnogo.

"Tu nema dileme. Žena je najbolji drug", počeo je on: "Ne bih dozvolio da je nekim svojim gestom da je ponizim. Ne bih je nikada vređao ružnim rečima, ne bih nasrnuo fizički na nju. Nikada ne bih dozvolio da zbog mojih hirova bude povređena, jer otkako sam je upoznao, izmenio sam svoje navike, izmenio društvo i posvetio se njoj i čitav život posle toga je život mene i nje. Ako vidim da je neka frka, ja izađem, kažem: 'Ćao, prijatno' i vratim se sa poklonima i napišem poruku: 'Volim te najviše na svetu', to je neki način moje svađe sa njom. Ne bih dozvolio da moja porodica doživi nešto loše zbog mene. Ako nisi sposoban da obezbediš ženi osnovne stvari da ona bude zadovoljna da bude sa onim koga je birala, onda ti nisi sposoban da budeš u braku", zaključio je tada Mića.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Damir Dervišagić