Foto: Printscreen

tresla se od glave do pete

MAJI POSLE ŠOK AFERE I MAJKA I OTAC ČESTITALI 24. ROĐENDAN! A tek da čujete kojim rečima: Suze liju, grabi se ZA VAZDUH!

Rijaliti

Maja Marinković tresla se od glave do pete kada je na rođendanskoj proslavi ugledala čestitku od tate Takija. Naime, ona se ovoga najviše plašila, jer je nedavno obelodanila aferu s oženjenim Markom Janjuševićem, koju od i dalje uporno negira.

"Sine Majo, iako bi trebalo da ti se obratim sa Marija... Danas je tvoj dan, dan kada bi trebalo da podvučeš crtu i ne ponavljaš neke greške. Znaš da te Marija zovem samo kad sam ljut na tebe. Danas mi se mešaju dva osećanja - ljutnja zbog toga što si neke stvari sebi dozvolila i radost, jer se pre 24 godine rodila najveća sreća mog života. Sine Majo, greške se dešavaju. Saberi se i izdigni se iznad situacije. Molim te ne uzimaj alkohol ni kap, loše utiče na tebe. Porodica i pravi prijatelji te čekaju napolju. Tati si uvek najbolja, najlepša i takva ćeš uvek biti. Voli te Taki i deda. Više puta pročitaj pismo, veliki pozdrav za sve koji su došli i poseban pozdrav za Ivu", poručio je uplakanoj Maji otac u čestitki.

Inače, Maji je za rođendan pisala i majka, a ona je i tu čestitku pred svima pročitala.

"Marija, nedostaješ nam. Dozvoli sebi uspone i padove ali ne dozvoli da nakon pada ostaneš na dnu. Volimo te i srećan rođendan. Budi najbolja verzija sebe. Znaš da vrediš mnogo i ne dozvoli da budeš sa onima sa kojima se ne osećaš tako", glasila je mamina čestitka.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen