nije joj lako

MAJA U PANICI ZBOG TATE TAKIJA! Ne zna šta je čeka: Skockala se i nada se najboljem posle priznanja o AFERI S OŽENJENIM!

Rijaliti -

Maja Marinković skockala se od glave do pete povodom rođendana, koji će proslaviti u "Zadruzi" sa svojim rijaliti cimerima. Međutim, zbog priznanja o aferi s oženjenim Markom Janjuševićem uopšte nema mira.

Naime, ona strahuje od čestitke koju očekuje od tate Takija, jer ne zna kako je on reagovao kada je saznao za sve što se izdešavalo.

Zbog toga, u dvorištu Bele kuće tešila ju je Ermina Pašović.

"Je l' te strah zbog Takijeve čestitke?" pitala ju je Ermina.

"Uh... jeste", uzdahnula je Marinkovićeva.

"Nema potrebe, on je tvoj tata, on tebe voli. Naravno da će ti zameriti neke stvari, ali će ti oprostiti", uveravala ju je Pašovićeva, ali Maja nije mogla da se opusti.

"Pa da, ali za*rala sam", istakla je ona.

foto: PRintscreen

Na zvuk zvona zadrugari su se okupili za crnim stolom kako bi čuli pismo Velikog šefa koje su danas svi očekivali - to pismo je pročitala Mima Živković, ovonedeljni vođa, a ticalo se Maje, koja danas proslavlja rođendan.

foto: PRintscreen

"Draga Majo, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti sreće, zdravlja, ljubavi i još puno dana provedenih u 'Zadruzi'. Proslava će se održati u 'Dubiozi'. Pozdrav, Veliki šef", pročitala je Mima.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track