TATA TAKI GUTA KNEDLE ZBOG ĆERKINE ROMANSE SA OŽENJENIM! Ponizio je, zavadio sa svima, pljunuo preko stola I ŠTA SAD?!
Foto: Printscreen, Printscreen Pink

HAOS NA POMOLU

TATA TAKI GUTA KNEDLE ZBOG ĆERKINE ROMANSE SA OŽENJENIM! Ponizio je, zavadio sa svima, pljunuo preko stola I ŠTA SAD?!

Stars -

Majin tata Taki oglasio se posle čitavof rijaliti haosa, koji je nastao kada je njegova ćerka javno priznala romansu sa oženjenim Markom Janjuševićem. On njegovu maju i te kako osuđuje što je sebi dozvolila da "padne" na zauzetnog muškarca koji ima i dete, ali je podržava jer je ustala i rekla ono što je istina.

"Osuđujem svaku prevaru s oženjenim čovekom, a ja ću s njom da raščistim to sa njom kada izađe, očitaću joj lekciju. On joj je obećavao kule i gradove, lagao je, pa počeo da joj ljubomoriše... Ona nije smela da bude ona stara Maja, da ga ne bi bacala u kanal, ali je na kraju pukla i otvorila dušu, rekla istinu, pa makar i na svoju štetu. Maja vrlo dobro zna gde je i šta je - desilo se, šta da radi. Lagala je, ali ona je takva, na kraju bi uvek rekla istinu", u jednom dahu rekao je Taki, koji se potom osvrnuo i na Janjuša.

"Janjuš je nju iskorišćavao sve vreme: 'Majo, ćuti, polako ćemo, samo da izguramo do kraja', a ona kada je videla da je ponižava sa drugim devojkama, pukla je sve i rekla. Ja ću da prećutim i progutam knedlu, ali neka je rekla istinu! On je oženjen, a Maja slobodna devojka... Nju baš briga. Iskoristio ju je, sputavao, kad god ustane ućutkivao... Ona više nije bila ona stara. Sve je hteo da svali na Maju, a da on izađe čist... A kada je video da ste vi sve provalili, onda je počeo da je ućutkuje, da se ograđuje, a ona više nije mogla da ćuti. On je nju ponizio, zavadio sa pola kuće, pljunuo preko stola, i šta sad hoće?!" zaključio je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen, Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track