skandalozno

SVE PREVARE ZADRUGARSKOG DVOMETRAŠA! Kao Maju nije voleo nijednu?! Tvrdi da će se razvesti, a nju strah od TATE TAKIJA!

Rijaliti -

Nakon haosa koji je imala sa Markom Janjuševićem Janjušem, Maja Marinković naglasila je zadrugarkama da ni 20 odsto onoga što se između njih dešavalo nije ispričala. Međutim, kada je većina njenih cimera rano jutros bila udubokom snu, ona se šapatom poverila Ermini Pašović pa istakla kako joj je on poslednji put "rekao da je voli kao Boga proteklog petka", te da emocije samo "rade", ma šta drugi mislili.

"Ja Janjuša volim, mnogo ga volim, ali je*iga. Ja tebe razumem, ali ne kontam, meni nije jasno, da on radi stvari koje zna da tebi smetaju, uporno, da zna kako ćeš da reaguješ. Ti si kao bomba. Uvek je bio isti razlog, devojke sa kojima je imao loš odnos, kojima je praštao, on to zna, a opet to radi. Bilo je pitanje vremena kada ćeš skroz pući", pričala joj je Ermina.

"Znaš kako mi je stisao ruku..." objašnjavala joj je Maja.

"Bes", sigurna je bila Ermina.

"Zato sam rekla istinu, da mi je sto puta ljubomorisao za Mateju..." pričala je ona.

"Majo, samo se istinom moraš boriti. I nemoj da se igraš", upala joj je u reč Pašovićeva.

"Reći ću sve. Izdao me je kao osobu. Pričao je jedno, radio nešto drugo, a mislio treće. I za ženu, znaš šta je pričao još..." razvezala je jezik Maja.

"Ja znam šta je bilo sa... (Ivana), ona je isto osećala tu nepravdu", otkrila joj je Ermina.

"Gora je moja situacija", sigurna je bila Marinkovićeva.

Nema više vrdanja, ispričaj sve, on će nositi svoj krst, ti svoj - istakla je Pašovićeva.

"On je prs'o kada je video da sam ja počela da pričam... I on se zakleo u dete da neće da priča sa mnom, a priča kad se okrenu kamere... Kazaću ti nešto, ja sam sve lagala da bih njega zaštitila. Sad ću opet da ispadnem najgora, ali ja sa njim ništa nisam imala toliko..." počela je onda i da se pravda Maja.

"Bitno je da si osetila emociju. Sutra treba da kažeš: 'Da, zaljubila sam se, zatvoren je prostor, nisam znala da mi se to može desiti. Karma je k*čka, ja sam osuđivala druge, desilo mi se.' Nije sramota priznati grešku", tešila ju je, na neki način, Ermina.

foto: Printscreen

"Pogrešila sam, ali on je ispao loš prema meni. Kao i Luni, on (Sloba Radanović) je ispao loš prema njoj", istakla je Pašovićeva.

"Ispao je čovek kada me je brani, zašto onda radi ovo. Zamerao mi je gluposti, kao kada je Marko Miljković ušao, pa kad sam bila u toaletu. Ispričila sam mu to, on me gur-gur... Puna sam besa jer me je izdao kao čoveka, sada neka trpi istinu. Ovo je sad haos", nadovezala se Maja.

"Ne da će biti haos, nego oluja, tornado. Ti si slobodna, on je zauzet, njemu ne sme da se to desi", nastavila je Ermina.

"Rekao mi je da će da se razvede kad izađe, da me voli kao Boga, da nije nikoga u poslednjih deset godina tako voleo. I Orozović što neće da prizna da preko njega priča", šokirala je Maja priznanjem.

"On je govorio da ispričaš sve, u nadi da ćeš da se smiriš, a da on ispadne čist napolju", istakla je tada Pašovićeva.

"Kada se bude probudio, neće mu biti dobro. Napravila sam haos, ne znam šta će Taki da kaže. Rekla sam da mi ne smeta da diže ženu u nebesa... Ako je diže rečima, a spušta delima, to je nepoštovanje. I nisam samo ja u pitanju, prva sezona Ana, pre mene Šopićka", otkrila je Maja sve njegove prevare, pa se vratila u svoj krevet.

Kurir.rs, M.G/Foto: Sonja Spasić, ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track