Najnovije vesti

JANJUŠ MAJI NIJE OBEĆAO SAMO DA ĆE SE RAZVESTI? Progovorila o vreloj akciji, gde su se sve ljubili pa O DECI?! ŠOKIRALA!
Foto: Printscreen

VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI

JANJUŠ MAJI NIJE OBEĆAO SAMO DA ĆE SE RAZVESTI? Progovorila o vreloj akciji, gde su se sve ljubili pa O DECI?! ŠOKIRALA!

Rijaliti

Tajni odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša bio je glavna tema razgovora u okviru "Pitanja gledalaca". Maja je, inače, još tokom "Amnezije" razvezala jezik o njihovom odnosu i priznala da se među njima odvilo i nešto više od prijateljstva, a od navodnog njegovog obećanja da će se razvesti - ne prestaje da se bruji o tome. 

"Pitanje za 'Maju istinu' - da li si se ljubila sa Janjušem u garderoberu?" zanimalo je gledaoce, a ona je odmah izrazila koliko se zbog toga kaje. 

"Jesam, mnogo se kajem zbog svega, to nije bilo jedno, bilo je više puta. Mnogo mi je krivo što sam dozvolila sebi da to uradim i da povredim neke ljude napolju. Ponele su me emocije i to što mi je pričao. Izvinila sam danas što sam osuđivala Lunu i Šopićku, mislila sam da to meni ne može da se desi. Priznala sam sve, nisam mogla više da trpim u sebi, to je apsolutna istina. Postoji još dosta toga i iskreno se kajem zbog toga. U garderoberu smo se ljubili, to je istina", rekla je Maja, dok se Janjuš ogradio govoreći da ništa neće pričati na ovu temu.

foto: Printscreen

"Ja s tobom nemam šta više da komuniciram, nemam potrebu da te štitim i kanalim sebe. Ti si taj koji je mene izdao kao čoveka. Mene je sinoć to pogodilo, kao što su me pogodile mnoge situacije. Da, pričao mi je sto puta da je zaljubljen u mene. Mogu odgovorno da odem na poligraf i kažem sve. Rekao mi je da za deset godina života nije zavoleo tako neku osobu, da sam ja njegova ljubav. Rekao mi je: "Sto posto ću se razvesti kada izađem, ja tebe volim!". On je meni pričao da jedva čeka da izađemo, da se neće odvajati od mene, govorio je da me voli kao Boga, da sam ga dovela do ludila", pričala je prethodne noći Maja. 

"Nikada u životu nisam rekao da ću da se razvedem", dobacio je, pak, Janjuš.

foto: Printscreen

"Dobacivao je Šopićki, a meni je ljubomorisao. Rekao je jednom, nasmejao se, da bi mi napravio bebu, to je istina. Samo jednom je rekao to i nasmejao se, ne znam da li je bila šala. Nisam ni ja zaslužila da me neko šutne mesec dana pred kraj, imam pravo da ljubomorišem i da kažem kako jeste", vikala je dalje Maja, koja je za crnim stolom otkrila i da su njih dvoje bili intimni. 

foto: Printscreen

"Nije slagao da me voli. Rekao je da će se razvesti, hajdemo na poligraf. Sve si ti rekao to, nemoj da lažeš više. Stalno je pričao: 'Još 50 dana, izdrži, kad izađemo ja ću ti sve dokazati'. Da se neće odvajati od mene, da će prvu noć provesti sa mnom. Rekao je da kada bi imao odnos sa mnom da bi samo to bilo iz ljubavi, da će prvu noć sa mnom da provede kad izađemo. Da ćemo da dođemo na žurku, pa da idemo da popijemo, da se neće odvojiti od mene, ja mogu da idem na poligraf", uveravala je cimere Maja, pa nastavila da "prosipa" pikanterije njihovog odnosa. 

foto: Printscreen

"Zar stvarno misliš da ćemo verovati tebi a ne našim očima i Maji istini?" glasilo je pitanje javnosti za Janjuša.

"Ja sam najgori, napravio sam greške, ponovio sam ih. Neka ne veruje niko, neću iznositi ništa, neću je napadati, neću ništa da komentarišem", rekao je on.

foto: Printscreen

"Malo da se oporavimo, pa ćemo možda sledeće nedelje ući u vezu, ako ona bude htela", nastavio je ironično. 

"Nećemo ući ni u kakvu priču, on je sad ironičan. Zgadilo mi se sve. Rekao je da će da se razvede 100 odsto, jer njegova žena gleda katastrofalno na sve ovo", nadovezala se Maja, koju je kasnije u sobi tešila Iva, dok je Oroz sedeo sa Janjuševićem u pabu. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...