Foto: Profimedia

ISPOVEST

UKRALA SI JOJ DAN: Devojka došla drugarici na venčanje i svima ispričala OVO! Odmah je napali da je SEBIČNA

Žena

Britanka koja je ostala anonimna, otkrila je šta je uradila na venčanju svoje prijateljice.

Naime, žena je svima saopštila da je trudna nakon što su se ona i suprug pet godina mučili da dobiju dete, pa su je zbog toga neki isprozivali da je sebična. Vest je na venčanju otkrila svojim fakultetskim prijateljima, zbog čega je mlada poludela i optužila je da joj je - ukrala njen dan.

foto: Profimedia

"Suprug i ja već pet godina pokušavamo da dobijemo dete. Najpre je njemu dijagnostifikovan nizak broj spermija, a onda i meni endometrioza što je naše šanse za prirodno začeće svelo na minimum. Ipak sam ostala trudna. Imamo veliku grupu prijatelja i svi živimo daleko jedni od drugih pa se retko vidimo, a vest o trudnoći sam htela da kažem uživo svima, ne preko telefona. Nisam imala veliku objavu, išla sam od osobe do osobe i rekla, privuklo je nešto malo pažnje, ali ništa masovno", ispričala je Britanka.

Dodala je da se mlada jako naljutila i odvukla je sa strane da joj prigovori. Međutim, ni na internetu nije dobila utehu.

"To nije tvoj dan i nije vreme da se ljudi fokusiraju na tebe. Trudnoća ti ne daje pravo da otmeš nekome dan", "Prijateljica se s razlogom naljutila", samo su neki od komentara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Reddit, Foto: Profimedia