Foto: Fejsbuk

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BRUTALNI DINO RAĐA: Neverovatna je količina SR**A po Novaku ovih dana! Pomogao je Hrvatima, bio je dobar i POJEO GO***

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa imao je šta da kaže kritičarima Novaka Đokovića.

Tenis
> 15:20h

Novak se preko noći našao na udaru medija, kolega, navijača, analitičara.... čitavog sveta! Kao da je on jedini krivac što su pojedini učesnici Adria tour-a zaraženi koronavirusom.

Hrvatski mediji su danima pisali hvalospeve o Srbinu, podizali su ga u nebesa, govorili da je najveći Srbin koji je ikada hodao Hrvatskom... Međutim, sad je neprijatelj broj jedan...

Zbog svega što se piše i piča, legendarni Rađa je imao potrebu da se oglasi i stane u odbranu najboljeg tenisera na svetu.

Njegov "post" na društvenoj mreži Fejsbuk prenosimo u celosti:

- Neverovatna je količina sr**a po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više pokenjati. Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo da spasimo bar deo sezone. I naravno, budi dobar pojedi go**o. Jeli bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici. Kao poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, sednice, javni prevoz ... Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali naravno da nije osnova sr*** po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto uradi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstva. Zdravi i veseli bili! - poručio je Rađa.

Kurir sport