Foto: Shutterstock

DEVOJČICA NEMA VIDLJIVIH POVREDA

MILENKU (30) DOŽIVOTNA ROBIJA ZA SILOVANJE PASTORKE (12)? Evo kako se monstrum branio pred tužilaštvom

Crna Hronika

Milenko N. (30) iz Banovog Polja, koji je uhapšen u nedelju zbog sumnje da je silovao 12-godišnju pastorku, na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Šapcu branio se ćutanjem.

Nikoliću je određen pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo silovanje, pa bi sa najnovijim izmenama krivičnog zakonika, osumnjičeni mogao da se suočo čak i sa doživotnom robijom.

"Devojčica je upućena na pregled, i na svu sreću vidljivih povreda nema, a nema ni oštećenja himena", kaže sagovornik blizak istrazi.

Policija je u okolini Bogatića uhapsila Milenka zbog sumnje da je silovao ćerku svoje supruge u automobilu kada su se vraćali iz banje.

"On je zatečen u automobilu kako nag spava na zadnjem sedištu. Odmah su mu stavljene lisice. Utvrđeno je i da je bio pijan", kaže izvor iz istrage.

Nesrećna devojčica je u prisustvu majke i radnika Centra za socijalni rad ispričala da je u subotu sa očuhom bila u jednoj banji na kupanju.

"Dok smo se vozili, on je skrenuo sa puta. Parkirao se na nekoj njivi i naredio mi da pređem na zadnje sedište. Lupio mi je šamar i zaključao kola. Ja sam plakala i vrištala, ali nije imao ko da me čuje", navodno je ispričala zlostavljana devojčica.

Kako je rekla, uspela je da pobegne od pomahnitalog očuha tek kada je on završio sa iživljavanjem i kada je zaspao.

"Shvatila sam da spava i istrčala sam iz auta. Pozvala sam mamu telefonom i peške sam otrčala kući", rekla je devojčica.

Kako saznajemo, njena majka je pozvala policiju i prijavila svog supruga za silovanje.

(Kurir.rs/Novosti)