DEVOJČICA IZ BOGATIĆA ISPRIČALA ŠTA SE DESILO Lupio mi je šamar i skinuo: Plakala sam, ali me niko nije čuo
Foto: Shutterstock

uhapšen zbog sumnje da je obljubio pastorku

DEVOJČICA IZ BOGATIĆA ISPRIČALA ŠTA SE DESILO Lupio mi je šamar i skinuo: Plakala sam, ali me niko nije čuo

Crna Hronika -

Policija je u okolini Bogatića uhapsila M. N. (30) zbog sumnje da je obljubio ćerku svoje supruge kada su se vraćali iz banje

M. N. (30) iz okoline Bogatića uhapšen je juče zbog sumnje da je u svom automobilu silovao pastorku (12).

Kako saznajemo, očuh je uhapšen pošto je devojčica uspela da pobegne iz auta i sve ispriča majci.

Bio skroz nag

- On je zatečen u automobilu kako nag spava na zadnjem sedištu. Odmah su mu stavljene lisice. Utvrđeno je i da je bio pijan - kaže izvor iz istrage. Nesrećna devojčica je u prisustvu majke i radnika Centra za socijalni rad ispričala da je u subotu sa očuhom bila u jednoj banji na kupanju.

- Dok smo se vozili, on je skrenuo sa puta. Parkirao se na nekoj njivi i naredio mi da pređem na zadnje sedište. Lupio mi je šamar i zaključao kola. Ja sam plakala i vrištala, ali nije imao ko da me čuje - navodno je ispričala zlostavljana devojčica.

Kako je rekla, uspela je da pobegne od pomahnitalog očuha tek kada je on završio sa iživljavanjem i kada je zaspao.

- Shvatila sam da spava i istrčala sam iz auta. Pozvala sam mamu telefonom i peške sam otrčala kući - rekla je devojčica.

Kako saznajemo, njena majka je pozvala policiju i prijavila svog supruga za silovanje.

- Ne mogu da verujem šta se desilo. Za njega sam se preudala pre 12 godina i dovela ćerku sa sobom. Nikada nisam primetila da mu ona smeta ili da bi mogao da joj naudi. Imamo i zajedničku decu i on moju ćerku iz prvog braka nije odvajao od njih. Isto se ponašao - rekla je šokirana majka napastvovane devojčice i dodala „da je njen muž bio pripit, a možda i drogiran, i da je to možda doprinelo svemu“.

Tukao suprugu

- On je ponekad bio grub prema meni. Tukao me je, ali nisam ga prijavljivala jer sam se nadala da će se promeniti i da ćemo živeti bolje - priča nesrećna žena i nastavlja:

- Poslednji put sam dobila batine od njega pre nekoliko dana, kada nisam ćerku pustila u banju sa njim. Sad shvatam da je on možda još tada planirao da joj naudi - očajna je majka.

Hapšenje i u Nišu

Puštao devojčici porniće

Policija je juče uhapsila još jednog zlostavljača dece, i to u Nišu. Naime, N. S. (48) osumnjičen je da je pokušao da siluje devojčicu (12). - On se sa maloletnicom upoznao na ulici kada ju je primetio dok je šetala kraj Nišave. Prišao joj je i ubedio je da počnu da se druže i viđaju. Krišom se sastajala sa njim dva meseca, a on je počeo da je neprimereno dodiruje po intimnim delovima tela i da je seksualno zlostavlja. Puštao joj je i porno-filmove i nagovarao je na seks. Dete nije pristalo - kaže izvor i dodaje da je dete sve ispričalo roditeljima.

Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja