Foto: Damir Dervišagić

pakao

PRETILA JE DA ĆE ME UBITI! Mišel Gvozdenović o paklu koji je trpeo zbog Miljane! POLICIJA Kulićima pretresala kuću

Rijaliti
> 11:04h

Mišel Gvozdenović tvrdi da mu je Miljana Kulić pretila da će ga ubiti očevim pištoljem ako ne pristane da bude s njom! Pevač je u "Zadruzi 4" ispričao detalje torture koju već deset godina trpi od kontroverzne Nišlijke.

foto: Printscreen

- Miljana mi je pretila da će uzeti pištolj od oca Siniše i ubiti me! Zvala je moje kolege i prijatelje i govorila im: "Spremite crvene i bele ruže za sahranu". Nije mi bilo svejedno jer je neuračunljiva i nikad se ne zna šta može da uradi. Prijavio sam je policiji, koja je pretresla porodičnu kuću Kulića u Nišu. Na Miljaninu, ali i na moju sreću, nisu našli oružje - ispričao je Mišel.

Granda" otkrio je da je Miljana pretila i njegovim roditeljima.

- Saznala je da se moji vraćaju autobusom za Čačak. Slala mi je poruke: "Znam da su ti mama i tata krenuli iz Holandije. Poginuće usput. Spremaj im sahranu." To me je mnogo potreslo i uznemirilo - ispričao je Mišel i dodao da je rijaliti zvezda čak obilazila i grobove njegovih predaka:

- Preselila se u Čačak da mi bude bliže, a onda je čak išla u susedno selo u kom su sahranjeni moji baba i deda. Tamo je bila na njihovom grobu! Meštanima se predstavila kao mlađa sestra moje mame Hane. Ne znam zašto je to radila, ali to je dokaz da je skroz luda!

foto: Printscreen

Gvozdenović je zabrinut da će Kulićeva dići ruku na njega i u rijalitiju. - Ovde imaju kamere! Ako me ubije na spavanju, zna se šta joj sledi! Ja sam poreklom iz Crne Gore i kod nas postoji krvna osveta. Da mi to uradi, bila bi mrtva - vikao je Mišel.

Rasplakala se

Miljana je na pevačevu ispovest reagovala tako što se rasplakala.

- Tada sam bila bolesna! Išla sam u bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica" i pila lekove da bih se rešila opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Ostali pevači koje sam zivkala me sada gotive, samo si ti zlo od čoveka i ne možeš da mi oprostiš - požalila se Kulićeva.

I dalje me uhodi

Gvozdenović je ispričao da Miljana nikad nije prestala da ga uhodi. - I dalje me zivka i šalje mi klipove. Poslala mi je video kako Zola čuva njenog sina Željka. Što bi to mene zanimalo?! Ako prizna šta mi je sve radila i od srca se pokaje, možda joj oprostim - poručio je Mišel.

foto: Printscreen

kurir.rs/alo