SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU

DEVOJKA KOJU JE NOKAUTIRAO RADNIK OBEZBEĐENJA U NBG OTKRIVA: Pala sam i onesvestila se, fizičke povrede su užasne, ali je OVO GORE

Crna Hronika

Snimak brutalnog napada radnika obezbeđenja na ženu ispred jedne prodavnice u Novom Beogradu šokirao je Srbiju, a žrtva ovog zverskog incidenta A. M. (49) ispričala je šta se desilo kobne noći.

Nju je, naime, radnik obezbeđenja M. M. divljački udario glavom nakon čega je završila u Urgentnom centru, gde su joj utvrđeni prelom nosa, hematomi na glavi i druge teške telesne povrede. Nakon što primila zverski udarac, ona je pala na beton i izgubila svest. Inače, reč je o ženi koja boluje od epilepsije.

A. M. navodi da su fizičke povrede užasne, ali da je od svega gore što psihički još ne može da se oporavi.

- Pored teških telesnih povreda koje sam zadobila, prelom nosa sa dislokacijom, hematomi na glavi i rasečene usne, psihički još uvek ne mogu da se oporavim i ta scena, kao iz nekog lošeg filma, mi se noćima vrti u glavi. Kobne večeri slučajno sam se zadesila ispred prodavnice i prišla sam da pomognem detetu koje je bilo samo. Pitala sam ga gde su mu roditelji, a dete mi je reklo da su u supermarketu i da ih čeka. Na moje pitanje da li želi da ih potražimo, dete je potvrdno odgovorilo i ja sam pokušala sa njim da uđem u supermarket - priča A. M. i dodaje da joj je tada prišao radnik obezbeđenja M.M. i "drsko joj se obratio".

Prema njenim rečima, rekao joj je da brine svoju brigu i ostavi dete.

- Ja sam mu odgovorila da želim samo da pomognem, ali mi je on tada uputio niz pogrdnih reči - kaže A.M.

Dodaje da je "nakon kraće rasprave, radnik obezbeđenja krenuo ka njoj i svom snagom je udario glavom".

- Pala sam i onesvestila se, a kada sam došla svesti pored mene su bili ljudi koji su pokušali da mi pomognu. Završila sam u Urgentnom centru sa teškim telesnim povredama. Te povrede će se sanirati, ali one psihičke koje sam doživela verovatno će ostati za ceo život - rekla je A. M.

Kako je dodala, ona će pravdu potražiti na sudu.

Podsetimo, incident se dogodio 24. septembra u 19.20. Policija je brzo privela nasilnika, ali mu Tužilaštvo nije odredilo pritvor, već je pušten na slobodu sa prekršajnom kaznom u iznosu od 15.000 dinara.

Iz tužilaštva navode da oštećena nije odmah dostavila listu povreda, pa nije moglo da bude utvrđeno da li je i kakve povrede zadobila.

"Ukoliko su nanesene lake telesne povrede bez oruđa, nekog sredstva ili oružja, gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi. Kako je policija od oštećene dobila izveštaj o povredama tri dana posle prijave događaja, tek tada je ustanovljeno da se radi o teškoj telesnoj povredi, što je referisano tužiocu i naloženo je da se podnese krivična prijava", kažu iz Tužilaštva.

(Kurir.rs/Blic)