SRBIJA U ŠOKU

HTELA DA POMOGNE UPLAKANOM DETETU, A HULIGAN JE KRVNIČKI UDARIO: Ovo je pozadina mučkog napada na ženu na Novom Beogradu (VIDEO)

Crna Hronika -

Snimak brutalnog napada siledžije na ženu ispred prodavnice u Novom Beogradu šokirao je Srbiju, a još šokantnije je ono što je prethodilo incidentu.

Na snimku sigurnosne kamere se vidi kako čovek glavom u lice udara A.M. I dok nokautirana žena leži, napadač nastavlja da je vređa i preti joj.

Kako saznajemo, A.M. je napadnuta ni kriva ni dužna. Zapravo, samo je htela da pomogne, a dobila je teške telesne povrede.

Sve je počelo kada je A.M. primetila uplakano dete bez pratnje na parkingu. Na pitanje gde su mu roditelji, dobila je odgovor da su u prodavnici. Žena je, želeći da pomogne detetu, sa njim krenula u prodavnicu ne bi li pronašla roditelje, ali joj radnik Atlas obezbeđenja to nije dozvolio i na kraju je nokautirao.

To se dogodilo 24. septembra u 19.20.

Policija je brzo privela nasilnika, ali mu Tužilaštvo nije odredilo pritvor, već je pušten na slobodu sa prekršajnom kaznom u iznosu od 15.000 dinara.

Iz tužilaštva navode da oštećena nije odmah dostavila listu povreda, pa nije moglo da bude utvrđeno da li je i kakve povrede zadobila.

"Ukoliko su nanesene lake telesne povrede bez oruđa, nekog sredstva ili oružja, gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi. Kako je policija od oštećene dobila izveštaj o povredama tri dana posle prijave događaja, tek tada je ustanovljeno da se radi o teškoj telesnoj povredi, što je referisano tužiocu i naloženo je da se podnese krivična prijava", kažu iz Tužilaštva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja