Foto: Starsport, Marina Lopičić, Shutterstock, Ilustracija

sjajan gest

KURIR SAZNAJE! Navijači Partizana pomažu Rasti dok je iza rešetaka!

Javnost u Srbiji šokirala je vest o hapšenju Stefana Đurića Raste pre nešto više od dva meseca, a skoro se pojavila i najnovija informacija kako je protiv poznatog repera podignuta optužnica za krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga za ličnu upotrebu.

Fudbal
> 19:54h

Za ovo krivično delo zaprećena je novčana kazna ili zatvor do tri godine. Zakon predviđa i mogućnost oslobođenja od kazne, ukoliko učinilac otkrije od koga nabavlja drogu. Djurić je u pritvoru od hapšenja početkom oktobra, a poslednji put mu je pritvor produžen odlukom Apelacionog suda u Beogradu krajem decembra i po toj odluci je predviđeno da može da traje do 27. januara kako ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku.

A, kada je to najpotrebnije u pomoć priteknu najbliži prijatelji. Za Rastu, dok je iza rešetaka, to su navijači Partizana sa kojima reper ima odličan odnos.

foto: Starsport

Popularni "grobari", kao po tradiciji, pomažu članovima svoje navijačke grupe koji su završili iza rešetaka, a ovog puta odlučili su da pomoć pruže i nekome ko nije deo njihove ekipe. Đurić je neko ko je veoma popularan među crno-belim pristalicama, o čemu smo i ranije već pisali, pa su očigledno pristalice crno-bele boje odlučile da mu se oduže na ovaj način.

Oni mu dopremaju u pritvor sve što mu je potrebno (novac, hrana, cigarete, odeća...) i na sve načine pokušavaju da mu olakšaju, bez sumnje, najteže dane u životu.

Autor: N. Ilić