Foto: Ž. I., Kurir

traži mir

HOĆU DA NAPIŠEM KNJIGU ZBOG DRUGE DECE: Oglasila se devojčica iz Niša koju je oteo Malčanski berberin IMA SKROMNU ŽELJU ZA BOŽIĆ

Crna Hronika

Devojčica iz Niša, koja je bila žrtva monstruma Ninoslava Jovanovića, silovatelja poznatijeg pod nadimkom Malčanski berberin, poželela je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživela.

Kako kaže, želi da pomogne devojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj.

U nadi da život može da se nastavi tamo gde je praktično prekinut pre godinu dana porodica je danas bila okupljena za božićnom trpezom.

- Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo kako bi deca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji - kaže devojčica.

Trenutno joj kako kaže najviše treba samo jedna soba.

- Treba mi soba da učim i vežbam... Htela sam da sviram violinu, ali pošto sam za nju malo zakasnila volela bih da sviram gitaru - kaže devojčica.

Božić je porodici pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka devojčice kaže da bi svi naradije zaboravili sve loše što se dogodilo.

Porodica je ove godina na okupu i to je ono što je najvažnije. Deda kaže da se nada da će im nova godina doneti zaborav, a baka je samo zahvalna što su svi na okupu - uključujući pre svega unuku.

- Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da ćerki obezbedim da živi bolje nego do sada - kaže otac devojčice.

(Kurir.rs/RTV Pink)