Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

kapa dole

VOLELA BIH DA SAM TE SRELA RANIJE: Glumica koja je optužila Aleksića za silovanje javno se zahvalila INSPEKTORKI VESNI (FOTO)

Crna Hronika

Mlada glumica Milena Radulović, koja je optužila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, zahvalila se danas na Instagramu inspektorki Vesni Gašić Stojković na svemu.

- Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć - evo ko će vam pomoći! Hvala Vesna! Volela bih da sam na Vesnu naišla ranije - napisala je Milena na Instagramu.

Glumica je prethodno otkrila da ju je Miroslav Mika Aleksić dok je bila maloletna seksualno zlostavljao više puta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Aleksića zbog sumnje da je počinio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je Aleksić u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Glumica Sara Zeljković i još jedna neimenovana devojka danas su u policiji takođe iznele optužbe za seksualno zlostavljanje protiv svog nekadašnjeg učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

(Kurir.rs)