uživa sa ženom

BIVŠI NATIN NE IZLAZI IZ KUHINJE! Vlada Vuksanović uživa u TORTILJAMA koje mu sprema žena! PRSTE DA POLIŽEŠ (VIDEO)

Stars
> 18:44h

Maneken Vladimir Vuksanović, koji nedavno objavio da treba po drugi put postane otac dečaka, objavio je kako njegova supruga Dahiana provode vreme zajedno.

Naime, pokazali su kako oni prave tortilju, u koju su stavili svoje omiljene dodatke na tortilju, a sudeći po slici, u pitanju su pavlaka i masline, jaja, avokado i kačkavalj.

Podsetimo, Vlada je 2012. godine bio veren sa Natašom Bekvalac. Ipak, krah njihove ljubavi je usledio nakon nepune dve godine.

foto: Printscreen Hit tvit

Maneken je, kada je postao otac prvi put devojčice, priznao da se odlučno snašao u ulozi oca i da mu ništa nije teško.

"Za sada mi ide dobro, snalazim se, nisam bio nervozan. Uvek čujete da je teško, a kada doživite, dobije se dimenzija koliko je to ozbiljno. Kada ljubav preovladava, ništa nije problem. Beba je prvi put došla kući sinoć, bila je mirna prvih sat vremena, a posle ne", rekao je Vlada i priznao kako se snašla njegova izabranica.

- Video sam da se o sreći ćuti i da ne treba puno da se priča. Na kraju je na naše venčanje došao najuži krug porodice, tako sam uvek zamišljao. Brzo smo se razumeli. Ona je iz Dominikanske Republike, živela je u Švajcarskoj i dobro se snašla. Simpatično mi je šta zapaža, stvari po kojima prepoznaje ljude. Ima i svoje prijatelje, uči srpski i to je to. Malo je zbunjena, uči padeže, a treba fond reči da nauči. Folira se, ali razume dobro", izjavio je Vuksanović.ž

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs