Foto: Instagram Printscreen

Ministarka za zaštitu životne sredine

ZORANA DOBILA ŽESTOKU KONKURENCIJU: Karo suknja, kratka kožna jakna! Ministarka Irena elegantna i na terenu, pogledajte! (FOTO)

Politika
> 10:19h

BEOGRAD - Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović često je na terenu, ali to je ne sprečava da i van kacelarije bude elegantna.

Ona je juče boravila u Čačku, gde je sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem obišla sam Transfer stanicu i radove na deponiji Prelići, kao i lokaciju na kojoj se planira izgradnja crpne stanice sa pratećim objektima na kanalu Moravac - Ljubić.

- Pored saniranja i rekultivacije deponije Prelići, u ovom gradu su u planu i drugi veliki projekti, pre svega, izgradnja postrojenja za preradu otpadnih voda. Grad je aplicirao sa dobrim projektom i na konkurs koji je @ministarstvozzs raspisalo za pošumljavanje i ozelenjavanje, a drago mi je što vidim da se lokalna samouprava trudi da smanji aerozagađenje, zamenom mazutnih kotlarnica u centru grada. Svaki primer dobre prakse ćemo pohvaliti i obići, a takođe želimo da učestvujemo u budućim projektima koji se tiču zaštite životne sredine i da ih podržimo - napisala je ona na Instagramu.

Za najelegantnije ministarke slove Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović...

Vujovićeva inače važi za omiljenu među kolegama i saradnicima.

(Kurir.rs/Instagram)