Foto: Printscreen

scenario koji niko nije mogao da nasluti

REDITELJI PREDVIDELI LEKINU SUDBINU! Lečića koleginica optužila za SILOVANJE a scene iz filma od pre 18 godina su ŠOKANTNO STVARNE

Pop kultura

Nakon što je nekoliko srpskih glumica optužilo glumca Branislava Lečića za silovanje ili napastvovanje, podigla se velika prašina.

Ipak, malo ko se setio činjenice da e Leka svoju sudbiju, po svemu sudeći, predvideo još 2003. kada je zaigrao u filmu "Profesionalac" zajedno sa kolegom Borom Todoroviće, .

Naime, glumac u ovom trileru tumači jednu od glavnih uloga, lik Teodora Teja Kraja, zajedno sa Todorovićem u ulozi Luke Labada, koji ga je godinama špijunirao iz političkih razloga, ap je izmešu ostalog javnost otkrila da je Teodor (Lečićev lik) u svom kabinetu pravio orgije i navodno zlostavljao studentkinje,. U sceni dok razgovaraju u lečićevom kabinetu Branislav traži da mu Bora objasni zbog čega je javnost pustio informaciju i njegovim nedelima,

- Znači, Luka, vi ste mi smestili ovu priču o orgijama i zavođenju studentkinja u mom kabinetu? Zbog čega ste to uradili?

To je jednostavno moralo da se desi. Ti si bio hit. Dva meseca si na svim naslovnim stranama?, kaže Bora u filmu.

Slučaj tvrdnji glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao stariji kolega poznati glumac Branislav Lečić i dalje je u predistražnoj fazi, bez krivične prijave.

"Još uvek su u toku provere navoda Danijele Štanjfeld i Branislava Lečića", rekla je Tanjugu danas portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević.

To znači da je i dalje u toku predistražni postupak i da Lečić i dalje nije osumnjičeni, kao što ni Štanjfeldova i dalje nema status oštećene.

Lečić je dao je izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld, a iste večeri je na društvenim mrežama objavio i da je "prošao poligraf", iako to za istragu nema veliki značaj, jer poligraf nije dokazno sredstvo.

Nakon toga usledilo je zatišje u ovom slučaju, sve dok krajem prošle sedmice "Nedeljnik" nije objavio ispovest nekadašnje glumice Merime Isaković u kojoj je iznela tvrdnje da je Lečić 1978. godine seksualno uznemiravao, u vreme kada su bili kolege na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

foto: ATA Images

kurir.rs/s.telegraf

Bonus video: