Foto: Facebook

đukićeva se nada da će pravda izaći na videlo

NASTAVLJENO SUĐENJE TURČINU KOJI JE 2019. BRUTALNO PRETUKAO SRPSKU MANEKENKU, Đukić za Kurir: Dve godine sam trpela laži i osude!

Crna Hronika
> 15:24h

Pred sudom u Istanbulu nastavljeno je suđenje producentu Čagriju Tortopu (46) za zversko prebijanje njegove tadašnje devojke, inače manekenke Tanje Đukić (26), koje se dogodilo 2. juna 2019. godine u Istanbulu u Turskoj.

Optuženi turski producent branio se ranije da je Đukićeva izmislila da ju je napao i da manekenka ima psihičke probleme zbog čega je, prema njegovim rečima, pokušala da skoči kroz prozor. Tortop je kazao da je pozvao Hitnu pomoć zbog njenog lošeg stanja.

foto: Privatna Arhiva

Nakon ove izjave, sud je zatražio od Uprave za informacione tehnologije i komunikaciju da ispita evidenciju njegovih poziva i utvrđeno je da ovaj poziv nikada nije napravio. Pošto je i posle ovoga nastavio da insistira na tome da je kobnog dana zvao pomoć, ročište je prekinuto, a sud je od Uprave za informacione tehnologije zatražio novi izveštaj kako bi se utvrdilo koga je zvao.

Manekenka Đukić za Kurir kaže da je suđenje proteklo fantastično i da su "svi turski mediji objavili da je potvrđeno da laže".

- Pravda je spora, ali dostižna! Dve godine sam trpela laži i osude, napokon istina izlazi na videlo. Proverom liste poziva utvrđeno je da je slagao da je zvao prijatelja i Hitnu pomo, u noći kada sam pretučena i napadnuta nožem, već da mu je telefon bio ugašen, što ukazuje na to da mi je on naneo povrede.

Čekamo sledeće ročište da se utvrde i druge njegove laži, jer je klupko počeo da se odmotava - rekla je manekenka u jednom dahu, a potom nastavila:

- Moji advokati su predali dokaz od psihijatra da je moje mentalno zdravlje dobro, pošto je on tvrdio suprotno i da sam čak samu sebe tukla. Međutim, sada je dokazano da nije zvao pomoć, ali i na osnovu mojih povreda se može shvatiti da nije moguće da neko sam sebi to uradi.

tanjine povredefoto: Privatna Arhiva

Kako je manekenka ranije ispričala, tadašnji dečko ju je toliko tukao da se ona upiškila od bolova, kao i da joj je krv šikljala iz nosa, usta i uva. Đukićeva je sa svojim zlostavljačem bila u vezi dve godine, a upoznali su se nakon njenog preseljenja u Istanbul, gde je došla posredstvom modne agencije za koju je radila.

Ukoliko se dokaže da je Turčin kriv, čeka ga kazna od dve do sedam godina zatvora.

(Kurir.rs / B. T. - Foto: Privatna Arhiva)