Foto: Profimedia

besni

OD DANAS KORAČAŠ SAM! SRAM VAS BILO! Navijači Liverpula ogorčeni, zbog ulaska u Superligu skidaju zastave sa Enfilda FOTO

Navijači fudbalera Liverpula su odlučili da uklone zastave sa čuvene tribine na Enfildu koja je jedan od simbola fudbala.

Fudbal
> 16:28h

Razlog za to je odluka uprave kluba da se prikloni Superligi Evrope, novom takmičenju koje za narednu sezonu najavljuje 12 bogatih klubova Evrope.

Lids - Liverpul

Opis: Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Podsetimo, dvanaest velikih evropskih klubova najavilo je zatvorenu elitnu fudbalsku ligu, koja bi potpuno narušila sistem takmičenja Lige Evrope i Lige šampiona, ali i nacionalne šampionate najjačih zemalja, poput Engleske i Španije.

To su Milan, Inter, Juventus, Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Totenhem, Barselona, Atletiko i Real Madrid.

UEFA i FIFA najavljuju sankcije i žestoku reakciju, Evropska kuća fudbala održaće hitan sastanak u Montreu.

Kurir sport