Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

ISPRIČAO PORODIČNU DRAMU

OTAC TRAŽI OD DADILJE (19) 1.700 €, A SVE ZBOG GREŠKE NJEGOVE ĆERKICE: Tatu posle privatne ispovesti napali svi na internetu!

Žena
> 20:34h

Jednog su tatu nedavno na forumu napali korisnici interneta, nakon što im se požalio na štetu koju je napravila njegova trogodišnja kćerka.

Malena je navodno oštetila jednu od njegovih gitara, a nezgoda se dogodila dok ju je čuvala dadilja (19), pa on sad od nje traži oko 1.700 evra za novu gitaru.

Muškarac na forumu piše i kako su supruga i on više puta za čuvanje dece zvali istu devojku kojom su bili zadovoljni jer je s decom radila sve kako bi joj rekli i jer je uvek poštovala njihova pravila. No, dok je jedan dan dadilja čuvala njegovu trogodišnju kćerku, malena je oštetila jednu od njegovih gitara koje su stajale u podrumu.

foto: Shutterstock

Njegovo je objašnjenje da je dadilja očito morala hitno da obavi neki razgovor, pa je devojčicu ostavila u sobi dok obavi razgovor.

- Iz nekog je razloga odlučila da priča u dvorištu, a njeno je obrazloženje bilo da je poziv bio privatan i da nije želela da je dete sluša - ispričao je ovaj tata koji tvrdi da se za to vreme njegova trogodišnja kćerka popela na sofu, s nje preskočila dečju ogradicu i stepenicama se spustila do podruma, gde je jednu od gitara srušila sa zida.

Ona mu sada, kako kaže, nudi samo da mu u zamenu neko vreme besplatno čuva decu.

- Ti si debil! - napisao mu je jedan korisnik bez mnogo zadrške i dodao da je gitaru devojčica mogla oštetiti i da je on bio sam s decom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror

Bonus video: