Foto: Profimedia

razgovarale

MEGAN MARKL I KRALJICA RAZGOVARALE PRE SAHRANE PRINCA FILIPA: Pričao je i mali Arči, a došlo je do izvinjenja zbog intervjua?!

Pop kultura

Megan Markl je razgovarala je sa kraljicom Elizabetom pre sahrane princa Filipa, piše američki magazin.

Vojvotkinja od Saseksa je pratila sahranu iz svog i Harijevog doma u Kaliforniji jer su joj lekari savetovali da ne putuje zbog trudnoće.

foto: Profimedia

"Megan je razgovarala sa Harijem o svemu pre njegovog puta u Britaniju, a ona i Arči su se čuli i sa kraljicom", rekao je izvor.

Inače, Hari je jednom prilikom otkrio da se on i supruga čuju sa kraljicom preko Zuma i da su kraljica i pokojni princ Filip tako pratili i Arčijevo odrastanje.

"Megan i Hari su bili u kontaktu svakog dana u periodu oko sahrane. Zna da je Hariju put u Englesku bio težak. Nije hteo da ostavi Megan i Arčija. Megan mu je svakog dana ponavljala da su dobro, nije htela da se brine", dodao je izvor.

Hari se u utorak vratio u SAD iz Velike Britanije. Inače, iako nije prisustvovala sahrani, Megan je poslala cvetni venac na kom se našla i posveta koju je ispisala rukom.

Princ Filip je preminuo sa 99 godina, a sahrana je održana u subotu. Upravo su se na dedinoj sahrani sreli su se prvi put princ Hari i princ Vilijam, od Harijevog odlaska iz zemlje.

foto: EPA / Andy Rain

(Kurir.rs/A.M./People)

Bonus video: