Foto: Profimedia

POSLE KIM KARDAŠIJA

KANJE VEST PRIZNAO PRIJATELJIMA: Dosta mi je rijaliti zvezda, želim da mi nova devojka bude umetnica!

Pop kultura

Američki reper Kanje Vest samo nekoliko nedelja nakon što je potpisao papire za razvod braka, već razmišlja o novoj ljubavnoj vezi.

Izvor blizak reperu, ispričao je za američke medije, da želi da njegova sledeća veza bude "sa umetnicom i kreativcem", objašnjavajući, da tako "mogu da razgovaraju istim jezikom", kao i da mu je "dosta rijaliti zvezda".

foto: Profimedia

Međutim, da bi neko mogao da se nazove novom devojkom Kanje Vesta, ona će morati da ispuni sledeće uslove, posebno ako se ima u vidu činjenica da on sebe upoređuje sa najvećim umetnicima ikada.

- Ja sam Mikelanđelo. Ja sam Pikaso. Ja sam nesumnjivo najveći umetnik svih vremena. U ovom trenutku to nije ni pitanje. To je samo činjenica - istakao je on u jednom od svojih tvitova.

foto: Profimedia

Podsetimo, stranica Pejdž Siks je prva izvestila u januaru da je razvod Kardašijan-Vest „neizbežan". Zvezda rijaliti programa "U korak sa Kardašijanima" podnela je zahtev za razvod braka u februaru.

U svom zahtevu Vest navodi da su razlog razvoda nepomirljive razlike. On takođe, traži i zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad njihovo četvoro dece.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video: