POSLE SKORO 7 GODINA BRAKA, RAZVODE SE KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST: Starleta predala papire, želi da deli starateljstvo sa njim
Foto: Profimedia

haos

POSLE SKORO 7 GODINA BRAKA, RAZVODE SE KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST: Starleta predala papire, želi da deli starateljstvo sa njim

Pop kultura -

Kim Kardašijan je nakon skoro sedam godina braka zvanično podnela zahtev za razvod braka od repera Kanje Vesta piše "Usa Today".

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Kim želi da deli starateljstvo sa Kanjeom, tako da će četvoro dece podjednako viđati roditelje.

U januaru "Page Six" je objavio da je par pred razvodom jer je još tada bilo poznato da je Kim angažovala advokaticu Lauru Vaser.

"Kim je tražila od Kanjea da ode u Vajoming kako bi bili razdvojeni i kako bi nastavili dalje sa svojim životima. Za nju je ovo gotova priča", rekao je izvor tada za "Page Six".

Između ostalog izvor navodi da je Kim pokušala sve i uradila sve kako bi se mentalno stanje Kanje Vesta popravilo. Ona je u julu prošle godine rekla da njen muž pati od bipolarnog poremećaja i da je komplikovan i briljantan.

Sa druge strane postoje priče da se Kanje umorio od načina života kojim živi Kim Kardašijan.

"Dosta mu je njene porodice i rijaliti života. Ne želi da ima ništa sa njima", rekao je izvor blizak reperu i dodao da mu je rijaliti emisija o Kardašijankama bila nepodnošljiva.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Kurir.rs/UsaToday/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track