Foto: Profimedia

koje face

HOLIVUDSKE SREBRNE LISICE: Ovi glumci izgledaju još BOLJE od kad su OSEDELI, imaju poseban ŠARM i pravi su FRAJERI! (FOTO)

Pop kultura

Pre ili kasnije većina ljudi osedi.

Umesto da beže od neizbežnog, brojne holivudske face su prihvatile svoje sede, a mnogima od njih srebrna kosa i brada daju poseban šarm.

U nastavku pogledajte listu slavnih muškaraca koji ponosno nose svoje sede.

Džordž Kluni

foto: Profimedia

On je 80-ih nosio dužu, kovrdžavu kosu. Pojam "srebrna lisica" praktično je skovan zbog Klunija. Glumac je svoju prosedu kosu prigrlio na samom početku filmske karijere i od tada je seda kosa postala njegov zaštitni znak.

foto: Profimedia

Met Leblank

foto: Profimedia

On je kao Džoi u Prijateljima imao gustu, tamnu kosu. Jednom prilikom je priznao da je počeo da sedi već u drugoj sezoni pa su morali da ga farbaju. Nakon što je serija završila, Met je pokazao svoju sedu kosu. Kako je rekao, dosadilo mu je da se stalno farba.

foto: Profimedia

Ričard Gir

foto: Profimedia

On je počeo da sedi još dok je glumio u Zgodnoj ženi. Danas mu je takva kosa zaštitni znak i sa ponosom je nosi.

foto: Profimedia

Pirs Brosnan

foto: Profimedia

On je jedan od najvećih filmskih zavodnika. U tom mu je pomogla uloga Džejmsa Bonda i njegova tamna, gusta kosa. Sa 66 godina Brosnan je još jedna holivudska zvezda koja dokazuje da se sa godinama može izgledati bolje.

foto: Profimedia

Stiv Karel

foto: Profimedia

Komičar je bio je prepoznatljiv po jednostavnoj frizuri i smeđoj kosi. Sa vremenom je sazreo i u karijeri i u izgledu. Preuzeo je ozbiljnije filmske uloge, a počeo je i ponosno nositi kombinaciju sede brade i kose.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: