Foto: Filip Plavčić

drama

JELENA SPREČILA TRAGEDIJU NA MILOŠU VELIKOM: Zahvaljujući hrabroj radnici Nenad će Vaskrs slaviti kao DRUGI ROĐENDAN

Društvo

Na naplatnoj stanici "Lajkovac" za Vaskrs se dogodila neverovatna drama kad je vozač privatnog automobila Nenad Pavlović iznenada doživeo infarkt za volanom!

- Nedaleko od kabine za naplatu putarine u kojoj je radila Jelena Sinđelić oko 14 sati zaustavio se "ševrolet". Vrata vozila se otvaraju, čovek pokušava da izađe, ali pada pored vozila. Jelena odmah pritrčava u pomoć i tada počinje još bitka za život - navode iz "Puteva Srbije".

Dok je pozivala Hitnu pomoć, Jelena je uočila sanitet kako se približava naplatnoj stanici i lekara i medicinsku sestru odmah odvela do čoveka kome je pozlilo. Nenada je prema uputstvima lekara polivala vodom i držala sve vreme infuzije iznad njegove glave. Zahvaljujući Jeleninoj brzoj reakciji i Hitnoj medicinskoj pomoći, Nenad Pavlović, koji je doživeo infarkt miokarda, taj dan slaviće kao svoj drugi rođendan. - Stvarno ne znam kako da se zahvalim toj devojci! Život mi je spasila! Кretao sam se auto-putem "Miloš Veliki" u smeru od Beograda prema Ljigu. Kad sam se približio isključenju za Lajkovac mi je pozlilo. Osećao sam jak bol u grudima, rukama i nogama, nesvesticu, mučninu i gubitak kiseonika. Jedva sam uspeo da otvorim vrata i srušio sam se... - priča uzbuđeno Nenad. Ovogodišnji Vaskrs nenad verovatno neće nikada zaboraviti, ali neće ni Jelena, a ni ostali zaposleni u JP "Putevi Srbije" jer je dobijena još jedna bitka za život!

(Kurir.rs)