Foto: Profimedia

ponovo zajedno

DŽEJ LO CELI SVET DIGLA NA NOGE: Raskinula veridbu sa Aleksom, a sad se ne odvaja od bivše velike LJUBAVI! Evo ko je teši

Pop kultura

Nakon vesti da je Dženifer Lopez raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, lepa pevačica probudila je sumnju mnogih zbog svojih učestalih boravaka u Los Anđelesu. Društvo joj pravi Ben Aflek, o čemu svedoče i fotografije nastale ovih dana.

Budući da je i Ben Aflek nedavno doživeo ljubavni brodolom, Dženifer i Ben se, kažu, samo međusobno teše i podržavaju.

Ipak, svi se dobro sećaju "Benifer" faze.

Latino diva je, podsetimo, počela da se zabavlja sa Aflekom još dok bila bila u službenom braku sa plesačem Krisom Džadom, pa su kolale priče da je mužu isplatila pozamašnu sumu novca kako ne bi pravio probleme u brakorazvodnoj parnici.

Sa Benom se zbližila na snimanju filma "Gigli", a varnice su toliko brzo planule da su se iste godine verili i zakazali venčanje.

Ipak, uprkos tome što su bili miljenici publike i mnogi su bili uvereni da su savršen spoj, došlo je do kraha navodno zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom... Nakon svega ova lepotica Afleku je vratila prsten vredan 1,2 miliona dolara, a nije bila tajna da je bila potpuno slomljena i da je mislila da je izgubila ljubav svog života.

Navodno su tokom protekle dve decenije bili u prijateljskim odnosima, iako nikada do sada nisu primećeni zajedno u javnosti.

kurir.rs

Bonus video: