Foto: ATA Images

Iskrena

TARA SIMOV BI DA SE VRATI U RIJALITI: Produkcija Zadruge će me tužiti, ali o Parovima ne razmišljam! A tek šta je rekla o cimerima

Rijaliti

U medijima se tokom jučerašnjeg dana pojavila informacija da će nakon diskvalifikacije iz "Zadruge", Tara Simov ući u rijaliti program "Parovi". Ona je ovu vest demantovala za Kurir, ali nam je i otkrila da li postoji mogućnost da se vrati u Šimanovce.

foto: ATA Images

- S produkcijom nemam komunikaciju. Nisam upućena u to, sve vodi moj PR. Oni će me verovatno tužiti za tih 50.000 evra, realno, takav je ugovor. O drugim rijalitijima ne razmišljam- kratko je rekla Tara.

foto: Bojan Tralović, ATA images

Pošto je izjavila da su je mnogi cimeri iz "Zadruge" razočarali, mi smo je zamolili da nam kratko prokomentariše nekoliko njih, što je ona, u svom stilu i učinila.

O Marku Đedoviću:

foto: Sonja Spasić, Printscreen Zadruga

- Kad Marko bude izažao, porazgovaraćemo, koliko on zna o meni, toliko i ja znam o njemu. Družili smo se dve godine. Ružno je ovo što radi. Razočarao me je. Nije se poneo kao drug.

foto: Printscreen/Zadruga

O Sandri Rešić:

- Ona me više ne zanima. Ispala je velika glumica prema meni i odvratan prijatelj, tačnije neprijatelj. Kao da je jedva čekala da izađem, pa da počne da sve radi protiv mene i da se pere od mene i da iznosi stvari koje smo pričale.

foto: Pritnscreen

O Lepom Mići: - On je smrad. Čim sam izašla se*e i pljuje po meni, klasika.

foto: Printscreen/Zadruga

O Jovani misici:

- Razočarala sam se u nju i smorila kad sam videla da je uhvatila Nenada za zadnjicu. Bila sam besna, ali sam se smirila jer me je najmanje odrukala od svih. Najsuzdržanija je.

foto: Youtube screenshot

O Nadici:

- Krivo mi je što sam dopustila da se svađam sa ženom koja ima godina koliko moja majka. Nije u potpunosti u pravu, ali se trudi da bude korektna prema meni iako nisam tamo i to poštujem.

foto: Printscreen/Zadruga

O Miljani Kulić:

- Videla sam da se nabacuje Nenadu, ali to je sprdnja. Nebitna je.

foto: Printscreen

O Pauli Hublin:

- Ona je na početku bila u redu, sve je Nenadu lepo objašnjavala, a sad je okrenula ploču.

foto: ATA images, Printscreen

Kurir.rs/A.P.

Bonus video: