Foto: Printscreen/Zadruga

UPORNOST SE ISPLATI

VELIKI ŠEF BOGATO ČASTIO ZADRUGARE! Stigla nagrada za pobednike IZAZOVA, Kristina pročitala pismo, nisu krili ODUŠEVLJENJE! VIDEO

Rijaliti

Nakon zanimljive igrice koju su zadrugari igrali na bazenu, Veliki šef im je poslao pismo, kako bi proglasio pobednike, a uz pismo je stigla i bogata nagrada.

Ovonedeljni vođa Kristijan Golubović zamolio je Kristinu Spalević da pročita pismo, kako nije poneo naočare.

foto: Printscreen/Zadruga

- Dragi zadrugari, u današnjoj igri pobedila je grupa u kojoj su bili Kristijan, Cvele, Čorba, Neca, Anja, Teodora, Milica, Ana, Aleks, Dragana... - glasilo je pismo.

Zadrugari su odmah uzeli nagradu i podelili je. U kutiju su između ostalog bile i cigarete, što je najviše obradovalo zadrugare i nisu krili oduševljenje.

Podsetimo, Veliki šef je poslao pismo u rijaliti i objasnio pravila igre:

- Dragi zadrugari, sada kada ste se podelili u dva tima vreme je da čujete o kakvom je izazovu reč. Oba tima moraju sesti u liniju jedni naspram drugih na platou pored bazena. Na jednom kraju ovog lanca treba da se nalaze 4 lavora sa vodom, po 2 za svaki tim. Lavori se smeju prenositi samo nogama. Prvi učesnik u lancu uzima lavor tako što ga stavlja između nogu, a leži skroz na leđima i prenosi ga sledećem zadrugaru koji lavor prihvata nogama i tako do kraja lanca odnosno do poslednjeg zadrugara. Ako lavor ispadne ili se prospe voda morate poceti ispocetka. Lavore ne smete vući po podu niti se smete pomagati rukama. U ovoj igri pobeđuje ekipa koja nogama brže prenese lavor sa početka na kraj lanca s tim što u lavoru mora biti vode. Igraćete u tri runde a ekipa koja pobedi u dve je pobednička. Počinjete igru na znak Velikog šefa. Pozdrav, Veliki šef.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO: