Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

pala odluka

ZVEZDA KAŽNJAVA MARKA GOBELJIĆA: Fudbaler se kaje zbog svog postupka, a klub više neće tolerisati takve ispade!

Mitar Mrkela preneo stav crveno-belih povodom nemilih scena na finalu Kupa Srbije.

Fudbal
> 15:46h

Marko Gobeljić biće kažnjen po klupskom pravilniku, zbog toga što je provocirao Vladimira Stojkovića na finalu Kupa Srbije, odluka je FK Crvena zvezda. Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela objasnio je da takvo ponašanje nije u maniru duge tradicije i džentlmenskog ponašanja.

foto: www.crvenazvezdafk.com

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade - naveo je sportski direktor Mitar Mrkela u pisanoj izjavi i dodao:

foto: Www.crvenazvezdafk.com

- Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom I nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni.

Posle utakmice, trener Crvene zvezde Dejan Stanković jasno je rekao da će se Marko Gobeljić pokajati, jer je neprimeren postupak uradio vrele glave.

Kurir sport