STANKOVIĆ O POTEZU MARKA GOBELJIĆA: Kajaće se, mogu samo da se izvinim u ime kluba!
Foto: Starsport

KONFERENCIJA

STANKOVIĆ O POTEZU MARKA GOBELJIĆA: Kajaće se, mogu samo da se izvinim u ime kluba!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je ponosan na svoje fudbalere posle današnje pobede nad Partizanom i osvojenog trofeja pobednika Kupa Srbije.

"Preponosan sam na momke. Zaokružili smo jednu dobru, jaku sezonu. Zasluge idu momcima. Da li je bilo lepo za gledanje? Ne znam i ne zanima me previše. Čestitke momcima, klubu i navijačima", rekao je Stanković na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

02:49

VELIKA GUŽVA SE STVORILA TOKOM IZVOĐENJA PENALA NA DERBIJU

Stanković je upitan za situaciju kod penala Nikole Krstovića i sukoba sa golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.

"Seo sam na klupu, nisam baš video najbolje. Radovao sam se kada je dao gol... Ne znam, video sam posle toga da je bila gužva. Ne mogu da utičem na baš sve što se dešava na terenu. Nije niko mogao i na mene kada reagujem ovako ili onako. Treba biti veliki i u pobedi i u porazu. Treba biti dostojan dresa koji nosiš. Treba da se slavi i tuguje, ali se znaju načini kako se to radi", rekao je Stanković.

"Ne želim da bilo koga stavim u podredjen slučaj. Ne daj bože da udarim nekoga ili nešto ružno kažem zbog čega bih se kajao. I ja bih se osećao loše kao čovek. Opet kažem, ne mogu da kontrolišem baš sve emocije na terenu", dodao je on.

Dodatno je upitan za nesportsko ponašanje Marka Gobeljića prema Stojkoviću posle utakmice.

"Treba znati da se ponašaš i kad dobijaš i kad gubiš. Rekao sam svima šta mislim, kako to treba da izgleda kada neko pobedi. To su sve odrasli momci, ne mogu toliko da utičem", rekao je Stankovič.

"Sigurno će se kajati sutra ujutro kada se bude probudio. Jedino mogu da se izvinim u svoje ime i ime fudbalskog kluba Crvena zvezda. Ali, dešavaju se takve stvari, derbi vuče svoje, iako ne opravdavam", dodao je trener Zvezde.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track