obožavaju mladi par

KOMŠIJE IZ TITELA OTKRILE PRAVO LICE CECINOG SINA! Bogdanu svi znaju kao VREDNU, a Veljko ih i danas ZBUNJUJE zbog svog ponašanja

Stars
> 16:30h

Komšije Veljka Ražnatovića i Bogdane u Titelu imali su samo lepe reči o mladom paru.

Naša ekipa provela je jedan ceo dan u Titelu i razgovarala s meštanima, koji uglavnom imaju pozitivno mišljenje o nasledniku Svetlane Ražnatović, ističući da je veoma kulturan, ljubazan i da se svakome uredno javi i pozdravi ih prilikom susreta.

foto: Nemanja Nikolić

Sretali smo mnogo njihovih komšija koji nisu hteli da se slikaju, ali su svi do jednog isticali kako imaju lepo mišljenje o poznatom paru i da ih često viđaju.

- On je sin Svetlane Cece Ražnatović, a toliko je normalan i nije uobražen - bio je neki od brojnih komentara.

- Uvek svirne iz auta, javi se ili mahne, rekao je svaki od naših sagovornika.

Prva komšinica baka Kati. Ona je pekinezera Ljubu dobila baš od Veljka, kao komšijski poklon. Insistirala je da nas ugosti i da upoznamo njenog novog kućnog ljubimca.

- Izuzetni su, Veljko je vrlo dobar i prijatan, uvek se javi, prošle godine, kada je krenula ona korona, on mene uvek pita kako sam, kaže mi da se čuvam, nikada nije prošao a da se nije javio. Mnogo sam se prijatno iznenadila, iskreno, nisam mislila da će biti baš tako ljubopitljiv, veoma kulturan, izuzetno dobar, hvala mu što mi je poklonio Ljubu. Rekao mi je da mogu da dođem kod njih, ali imaju interfon, ne znam kad su kod kuće, pa mi je neprijatno. Kupiću Željku poklon za rođendan - rekla nam je komšinica.

- Bogdanu znam od malih nogu, one je jako vredna, i domaćica je, viđala sam je trudnu kako šeta i onda se savije, ukucava eksere. One su jako vredne, nisu se promenile otkad su postale popularne. Bogdanin otac će mi promeniti ovu kapiju koja deli moje i njihovo dvorište, kako bi imali svoju privatnost - ispričala nam je ona.

foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/A.D.