Foto: Profimedia

OTIŠLA KOD SAVETNICE

TEŠKO ĆU PREBOLETI DEČKOVU LJIGAVU PROŠLOST: Devojka posle 2 godine veze saznala sve, varao je žene i spavao sa PROSTITUTKAMA!

Žena

Devojka (23) koja je želela da postane anonimna obratila se savetnici za s*ks i veze kada je u pitanju njen dečko.

Naime, devojka ne može da se pomiri sa prošlošću osobe koja joj se dopada.

foto: Profimedia

"Teško mi je da prebolim dečkovu ljigavu prošlost. Bio je s puno žena pre mene, uključujući prostitutke, starije žene i troke, te je varao devojke. Takvo ponašanje mi je užasno, ali mislila sam da mu dam priliku jer mi se činilo kao da mu se zaista sviđam", napisala je devojka.

Dodaje kako je dečko odlično tretira i da je pažljiv. Zajedno su gotovo dve godine, no ona nikako ne može da pređe preko njegovih prošlih avantura.

foto: Profimedia

"Znam da svi imamo prošlost, ali još uvek sam ljuta i uzrujana jer muškarci s kojima sam bila pre nisu hteli razgovarati o svojim pređašnjim romansama. Pomisao da mi je dečko bio ljigavac pre nego što smo se upoznali me prestravljuje. Mrzim ovaj osećaj, a ponekad gledam drugačije na njega zbog toga", zaključila je čitateljka, a potom je dobila savet:

"To je bilo pre, a sada je s tobom i uživa u stabilnoj vezi punoj ljubavi. On ne može promeniti svoju s*ksualnu prošlost, a u svakom slučaju, ona ga je učinila osobom koju danas voliš. Ako ponovo misliš o njegovoj prošlosti, priseti se jednog od vaših najlepših zajedničkih trenutaka i fokusiraj se na njega", savetovala joj je Deidre Sanders.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun