Foto: Printscreen Happy

neprijatna scena

OBRAČUN U JUTARNJEM Šešelj vređao bivšeg ministra invalida, a Marić ga ućutkivao TOLIKO SI GREŠAN DA NEMAŠ PRAVA DA PRIČAŠ (VIDEO)

Politika
> 13:46h

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i voditelj Milomir Marić pokoškali su se u Jutarnjem programu TV Hepi.

Rasprava je počela kad je Šešelj podsetio na isporuke Srba u Hag.

- Jesam zlopamtilo kad je reč o izdajnicima srpskog naroda kakav su Zoran Đinđić i Boris Tadić. Nikada im ne mogu oprostiti. Nikad Borisa Tadiću ne mogu oprostiti to što je isporučio Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića Haškom tribunalu - rekao je Šešelj.

Lider radikala tvrdi da je nekadašnji predsednik SRJ Vojislav Koštunica Sretena Lukića izveo sa VMA u bolničkoj pidžami, a da je Zdravko Tolimir iz jednog stana na Bežanijskoj kosi polumrtav odvezen u Bratunac da bi se odglumilo da je tamo uhapšen.

- Bog je odmah kaznio Koštunicinog ministra unutrašnjih poslova. Eno ga i dalje. Glava funkcioniše, ali telo je ne sluša. Neka svako zna da Bog zbog toga kažnjava - rekao je Šešelj aludirajući na Dragana Jočića koji je nakon saobraćajne nesreća ostao paralizovan.

- Nemoj tako, ružno je... Ti koji si toliko grešan ne možeš tako da govoriš. Toliko si upropastio ljudi. Šta si sve rekao za njih - pokušao je da ga zaustavi Marić.

- Koje? Ove tvoje pulene Nenada Čanka, Čedomira Jovanovića, Zorana Ostojića, Jelenu Milić i ostale? Oni su zaslužili jer su izdajnici. Ja sam samo žigosao izdajnike - rekao je Šešelj i zapitao šta je Nataša Kandić uradila dobro za srpski narod.

Marić mu je odgovorio da je popisala srpske žrtve na KiM, ali Šešelj je nastavio sa uvredama.

(Kurir.rs)