Foto: Reuters

scena borbe

POVREDIO SE ČUVENI INDIJANA DŽONS! Harison Ford zaradio ozledu tokom snimanja, ali to nije PRVI PUT, tad je mogao da izgubi GLAVU!

Pop kultura

Harison Ford je navodno povredio rame tokom snimanja scene borbe za novi film.

foto: Profimedia

Holivudski glumac se povredio dok je uvežbavao pokrete za dugoočekivani nastavak franšize Indijana Džons, a ovo treba da bude peti nastavak. Kako se navodi, njegovo stanje tek treba da se proceni.

Izveštaji sugerišu da će se produkcija filma nastaviti oko i posle oporavka čuvenog glumca, a da će se raspored snimanja menjati kada bude trebalo narednih nedelja.

foto: Profimedia

Diznijev izvor rekao je za jedan američki medij da je tokom probe za scenu borbe, Harison Ford pretrpeo povredu ramena.

- Produkcija će se nastaviti dok se procenjuje odgovarajući tok lečenja, a raspored snimanja biće promenjen po potrebi u narednim nedeljama - ističe izvor.

foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da se Harison Ford povređuje na snimanju filma. Naime, glumac koji je tada imao 71 godinu se povredio na snimanju filma Ratovi zvezda: Buđenje sile jer su pala hidraulična vrata "Milenijumskog sokola" na njega i oborila ga na zemlju. Diznijeva produkcijska kompanija je kažnjena sa preko 2.000.000 dolara, a glumac je slomio karlicu, izvrnuo članak i milimetri su falili da mu vrata odseku glavu kao giljotina.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily Mail)

Bonus video: