REMI NE IDE NIGDE BEZ SVOJE MAČKE: Planinare zajedno, voze BICIKL i MOTOR, stalno upadaju u AVANTURE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

baš su aktivni

REMI NE IDE NIGDE BEZ SVOJE MAČKE: Planinare zajedno, voze BICIKL i MOTOR, stalno upadaju u AVANTURE! (FOTO)

Zanimljivosti -

Remi i njegova mačka Catod zajedno uživaju u spoljnim aktivnostima.

Katod, Remi, avantura
foto: Printscreen/Instagram

Planinare, voze se na motoru, idu zajedno u restorane, voze bickl. Mačji život u ovom slučaju je poprilično ispunjen.

Većina vlasnika kućnih ljubimaca svoje životinjice voli da vodi u avanture, posebno vlasnici pasa koji sa njima idu u duge šetnje, vožnje automobilom pa čak i u druge zemlje. Kada je reč o mačkama većina nas bi se složila da kućne mačke ne vole toliko avanture i da im je draže da budu kuć.

Međutim, mačka Catod, koju je njen vlasnik Remi Vikarini, doktor nauka pre šest godina doveo kući iz azila, sa svojim vlasnikom ide u sve vrste avantura, od biciklizma i penjanja pa sve do padobranstva.

Remi koji živi u Besankonu u Francuskoj uvek svojoj maci osigura da je sigurna i zdrava i da joj u avanturama ništa ne fali.

- Spasio sam Catod iz skloništa kada je imala 6 meseci. U to vreme bio sam na studijima i tražio sam mačku koja će mi praviti društvo - rekao je vlasnik.

Njegova Catod kako on voli da je zove je vrlo umiljata, poslušna, znatiželjna i pomalo bojažljiva.

- Ona meni veruje zato i je stalno uz mene. U početku je bila samo u stanu pa sam joj želeo ponuditi da upozna sve čari spoljnog sveta. Ona je uvek sigurna sa mnom, jer ja sa njom nikad ne rizikujem. Uvek je vezana, na povocu, i ne odlazi predaleko. Kada je na motoru ima kacigu koja joj pomaže da zaustavi vetar u očima - ispričao je Remi.

Nije mu mnogo trebalo da je istrenira da bude mirna u vožnji motorom i biciklom.

- Catod sam prvi put vozio biciklom mesec dana nakon što sam je uzeo. Ona više voli bicikl, brzina joj odgovora, nije prebrza. Ja jako volim biciklizam pa mi je drago što ona može uživati sa mnom. Već sam prošao puno avantura sa njom. Samo bih voleo da to može potrajati malo duže. A možda jednog dana uspemo na dugo biciklističko putovanje po Evropi - dodaje.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:01

SVI JE PROZIVAJU DA SE FOTOŠOPIRA, A SAD SE SNIMILA U KUPAĆEM! Dara jedva prekrila bujne grudi, a tek da joj vidite stomak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track